Forum używa ciasteczek
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[P] - "Kartonowa Syrenka" - konkurs
Cześć

Czy ktoś z Krakowa lub okolic wybiera się na konkurs i ma wole miejsce "transportowe" lub w drugiej opcji wybrałby się jako współpasażer?
Odpowiedz
(27-02-2023, 12:37)tuborek napisał(a): ja nie mam, ale tez szukam i podlaczam sie do pytania

Reakcja Kolegi trochę spóźniona, bo post napisany już po zakończeniu konkursu Big Grin .
Odpowiedz
(27-02-2023, 09:09)Gonzo napisał(a):
(27-02-2023, 12:37)tuborek napisał(a): ja nie mam, ale tez szukam i podlaczam sie do pytania

Reakcja Kolegi trochę spóźniona, bo post napisany już po zakończeniu konkursu Big Grin .

"Kolega" tuborek nie "spóźnił się" z reakcją, tylko po prostu spamuje forum wrzucając wiadomości od czapy, a w ich treści linki reklamowe...
Odpowiedz