Liczba postów: 1,808
Liczba wątków: 33
Piotrze, właściwie to nie wiem co Ci odpowiedzieć... moje ulepki także podlegają szybkiej degradacji przy macaniu... myślę, że w tym konkretnym przypadku tajemnica tkwi w podstawce, do której przytwierdzony jest model - macam dechę a nie karton.
Andrzeju, oczywiście, że zielenina nie będzie jednorodna. Ale akurat od północy będzie bardziej soczysta niż od południa. Dzięki za propozycję - proces sadzenia już się rozpoczął - więc tym razem nie skorzystam, ale przy następnych modelach - bardzo chętnie.
"Duma mnie rozpiera jak groch jelita frontowego oficera"
Liczba postów: 2,897
Liczba wątków: 213
Może to zaleta deski, też zamierzam kolejny "kajak" do niej przytwierdzić by mniej się to wszystko degradowało. Jednak po twojej pracy nie widzę tych efektów jak u mnie nawet z taką nadbudówką.
Mam nadzieje że na QWAK modelik przyniesiesz, zobaczę z jakiego piaskowca zrobiłeś elementy wykończenia okien
Liczba postów: 5,446
Liczba wątków: 125
Od północy słońce raczej słabo sięga. I tylko z ukosa - w najdłuższe dni w roku...
" Lenistwo jest rękojmią zdrowia "
Liczba postów: 2,897
Liczba wątków: 213
Tuco, tak jak Ci mówiłem na konkursie. Dla mnie to sa takie małe perełki. Małe więc przy tych monumentalnych katedrach nikną ale jak się im przyjrzeć z bliska to wtedy można docenić ich urok i pietyzm w odwzorowaniu drobnych szczegółów taki realizm oryginału w miniaturce.
Liczba postów: 5,446
Liczba wątków: 125
Na takie perełkie patrzy sie po prostu z przyjemnością. I to jest istota modelarstwa...
" Lenistwo jest rękojmią zdrowia "
Liczba postów: 2,105
Liczba wątków: 37
Śliczny model! Fajnie tę skorupkę dopieściłeś i efekt jest rewelacyjny
Liczba postów: 57
Liczba wątków: 2
Wygląda świetnie! Fajna opcja z oznaczeniem kierunków geograficznych

Graty i czekamy na więcej
Dzięki za komentarze, to motywujące jest