Liczba postów: 876
Liczba wątków: 78
Liczba postów: 5,442
Liczba wątków: 125
No, i po zabawie.
GRATULUJĘ.
ZbiG.
" Lenistwo jest rękojmią zdrowia "
Liczba postów: 492
Liczba wątków: 18
Witam
No no TANDZIO niczego sobie

:milbravo:
Ale czemu tem PHANTOS nie jest gotowy

Gratuluje i pozdrawiam
Ukończone : Bristol F2b "Fighter", Nieuport - 17, MIG-15, Mi-2 MIESZACZ, TATRA 815 AD-20T, TATRA 815 6X6.
W budowie : TATRA 148, SBLim 2A
F-4 mam zamiar nie długo dokończyć, w sumie mało zostało, ale to jak najdzie ochota na niego, teraz mam inne plany :-)
Liczba postów: 1,027
Liczba wątków: 39
Witam!
Model prezentuje się miodzio, bardzo czysto zlepiony. Na Twoim miejscu byłbym bardzo zadowolony, seriously, to chyba najładniejszy Warhog z MM'a jakiego widziałem

Ale, co by się trochę po mądrzyć, największym minusem samolotu jest dziób, jakiś taki niedokładny w stosunku do reszty. Oprócz tego definitywnie brakuje mu uzbrojenia podwieszonego pod skrzydłami. Dodałoby nie mało charakteru tej śwince.
Czekamy na więcej!
Pozdrawiam!
Maciek
Liczba postów: 495
Liczba wątków: 23
Uzbrojenie musisz dorobić koniecznie, bo taki jakiś goły ten A-10

Po za tym, prezentuje się bardzo przyzwoicie!
Pozdrawiam!
Liczba postów: 152
Liczba wątków: 41
Model elegancki

:milbravo:
Ja w swoim zostawiłem kabine zamknietą tym wieksze uznanie za otwartą .
W wycinance pare rakiet i bomb oraz zapasowy zbiornik paliwa było uwzględnionych . Nie starczało owszem na wszystkie pylony ale zawsze coś

Z dwóch wycinanek to obwiesił byś i całego chyba że planujesz zupełnie inny zestaw uzbrojenia niż autor przewidział ...?
Tak jak pisałem, bawię się co nie co w programie i na pewno coś się znajdzie pod skrzydłami :-) Tylko nie teraz :-)
A Kabinka jest otwarta, ponieważ fotel jest ciut za wysoki i się nie domykała. A tak to jakoś wygląda