Forum używa ciasteczek
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adaś buduje. ZAGADKA
Witajcie.
Tak sobie pomyślałem w ten upalny dzionek, że rozpocznę nowy model. Żeby było weselej na razie nic o nazwie modelu nie wspomnę.
Patrząc na forum wiele wątków ma w tytule, z przodu jakieś zagadkowe skróty. Mój ma z tyłu: ZAGADKA. Nie jakieś SWW, WKM, HMS, SBB,PKP,ABW,CBS,NFZ, ITD, ITP, tylko po prostu ZAGADKA.
Nic nikomu nie ułatwię, żadnych podpowiedzi tylko zdjęcie.

[Obrazek: DSCN9912_JPG_300x300_q85.jpg]

PS. Nagrodą dla zwycięscy /jeśli się odważy/ jest uścisk dłoni Adasia w Przeciszowie.
Pozdrawiam Adaś
"Kruca bomba mało casu"
----------------------------------------
Odpowiedz
Skoda 706 RT z Orlika?
Odpowiedz
Witam
ADAŚ i ja się zgodzę ,że to SKODA 706 RT , szkoda ,że to nie moja skala .
Będę oglądał sobie relację .
Pozdrawiam serdecznie.
Ukończone : Bristol F2b "Fighter",  Nieuport - 17, MIG-15, Mi-2 MIESZACZ, TATRA 815 AD-20T, TATRA 815 6X6.
W budowie : TATRA 148, SBLim 2A
Odpowiedz
IFA?
Odpowiedz
Wg mnie Ifa. A dłoń i tak mam nadzieję Ci uscisnąć na konkursie.
Kciół winien być oddzielony od państwa, nie wolno mu zajmować się kształceniem młodzieży. Naród winien być panem własnego losu i jego prawa powinny być nadrzędne wobec praw Kościoła. Żadna religia nie może im przeczyć, odwołując się do prawa boskiego, przeciwnie, każda religia powinna być posłuszna prawom ustanowionym przez naród.
Tadeusz Kościuszko (1746?1817)  generał, bohater  Stanów Zjednoczonych

Odpowiedz
No dobra.
MiSza i Andrzej Px48 zgadli. Andrzej ponadto wykazał się odwagą w ciemno.
Teraz pytanie: jak myślicie jaka to IFA ?
Dodam, że skala 1:32 wydanie Agromodels Czechy.
"Kruca bomba mało casu"
Odpowiedz
W50 ?
Odpowiedz
Na moje oko to będzie L 60 z wywrotem bocznym. Coś takiego ładnego Czesi wydali.
Kciół winien być oddzielony od państwa, nie wolno mu zajmować się kształceniem młodzieży. Naród winien być panem własnego losu i jego prawa powinny być nadrzędne wobec praw Kościoła. Żadna religia nie może im przeczyć, odwołując się do prawa boskiego, przeciwnie, każda religia powinna być posłuszna prawom ustanowionym przez naród.
Tadeusz Kościuszko (1746?1817)  generał, bohater  Stanów Zjednoczonych

Odpowiedz
A ja obstwiam W50 wywrotkę.
Odpowiedz
Kiedy kupowałem model miałem nadzieję, że to W50, kiedy dostałe do rąk i zajrzałem do środka nadzieja zaczęła umierać. Na moje oko jest to zmieszana 50-tka z 60-tką, jakaś wersja przejściowa. Jeździłem IFA-mi, więc na moje oko nie jest to strikte 50-tka.
Ale cóż kakoj maju, takoj ...... Już ja coś wymyślę, żeby choć trochę była podobna do mojej niebieskiej wywrotki.
Obiecuję, że zdjęcia będą , ale już nie dziś, bo wychodzę do pracy.
Cześć Adam
"Kruca bomba mało casu"
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości