Liczba postów: 922
Liczba wątków: 50
Witajcie.
Tak sobie pomyślałem w ten upalny dzionek, że rozpocznę nowy model. Żeby było weselej na razie nic o nazwie modelu nie wspomnę.
Patrząc na forum wiele wątków ma w tytule, z przodu jakieś zagadkowe skróty. Mój ma z tyłu: ZAGADKA. Nie jakieś SWW, WKM, HMS, SBB,PKP,ABW,CBS,NFZ, ITD, ITP, tylko po prostu ZAGADKA.
Nic nikomu nie ułatwię, żadnych podpowiedzi tylko zdjęcie.
PS. Nagrodą dla zwycięscy /jeśli się odważy/ jest uścisk dłoni Adasia w Przeciszowie.
Pozdrawiam Adaś
"Kruca bomba mało casu"
----------------------------------------
Liczba postów: 2,101
Liczba wątków: 37
Liczba postów: 492
Liczba wątków: 18
Witam
ADAŚ i ja się zgodzę ,że to SKODA 706 RT , szkoda ,że to nie moja skala .
Będę oglądał sobie relację .
Pozdrawiam serdecznie.
Ukończone : Bristol F2b "Fighter", Nieuport - 17, MIG-15, Mi-2 MIESZACZ, TATRA 815 AD-20T, TATRA 815 6X6.
W budowie : TATRA 148, SBLim 2A
Liczba postów: 56
Liczba wątków: 2
Liczba postów: 2,172
Liczba wątków: 139
Wg mnie Ifa. A dłoń i tak mam nadzieję Ci uscisnąć na konkursie.
Kościół winien być oddzielony od państwa, nie wolno mu zajmować się kształceniem młodzieży. Naród winien być panem własnego losu i jego prawa powinny być nadrzędne wobec praw Kościoła. Żadna religia nie może im przeczyć, odwołując się do prawa boskiego, przeciwnie, każda religia powinna być posłuszna prawom ustanowionym przez naród.
Tadeusz Kościuszko (1746?1817) generał, bohater Stanów Zjednoczonych
No dobra.
MiSza i Andrzej Px48 zgadli. Andrzej ponadto wykazał się odwagą w ciemno.
Teraz pytanie: jak myślicie jaka to IFA ?
Dodam, że skala 1:32 wydanie Agromodels Czechy.
"Kruca bomba mało casu"
Liczba postów: 56
Liczba wątków: 2
Liczba postów: 2,172
Liczba wątków: 139
Na moje oko to będzie L 60 z wywrotem bocznym. Coś takiego ładnego Czesi wydali.
Kościół winien być oddzielony od państwa, nie wolno mu zajmować się kształceniem młodzieży. Naród winien być panem własnego losu i jego prawa powinny być nadrzędne wobec praw Kościoła. Żadna religia nie może im przeczyć, odwołując się do prawa boskiego, przeciwnie, każda religia powinna być posłuszna prawom ustanowionym przez naród.
Tadeusz Kościuszko (1746?1817) generał, bohater Stanów Zjednoczonych
Liczba postów: 361
Liczba wątków: 37
A ja obstwiam W50 wywrotkę.
Kiedy kupowałem model miałem nadzieję, że to W50, kiedy dostałe do rąk i zajrzałem do środka nadzieja zaczęła umierać. Na moje oko jest to zmieszana 50-tka z 60-tką, jakaś wersja przejściowa. Jeździłem IFA-mi, więc na moje oko nie jest to strikte 50-tka.
Ale cóż kakoj maju, takoj ...... Już ja coś wymyślę, żeby choć trochę była podobna do mojej niebieskiej wywrotki.
Obiecuję, że zdjęcia będą , ale już nie dziś, bo wychodzę do pracy.
Cześć Adam
"Kruca bomba mało casu"