Liczba postów: 2,651
Liczba wątków: 18
Liczba postów: 2,088
Liczba wątków: 37
Modelik przecudnej urody 
Bardzo klimatyczna podstawka a żart z peryskopem pierwszorzędny!
Jeziorko z zawartością dodaje jeszcze bardziej słodyczy.
Nie wypowiem się merytorycznie na temat tego zestawu bo się na tym nie znam więc tylko oceniam wykonanie i wygląd. 
Chyba tylko podstawka ciut mała bo model z niej wyjeżdża 
"łosz" to taki chyba symboliczny?
Pozdrawiam
Liczba postów: 323
Liczba wątków: 16
Bardzo ładny zestaw, podstawka mi się podoba, a u-boot chyba będzie miał problem z powrotem do bazy.
No i przodek, jak nazwa wskazuje, powinien być w środku  Początek ma małą lufę, ale za to koniec nadrabia kalibrem. :milbravo:
Liczba postów: 164
Liczba wątków: 4
Superowy komplet :milbravo:
Liczba postów: 245
Liczba wątków: 35
podoba mi się ten zestaw.
Gratulacje!
pozdr.
Marcin
pozdrawiam
Marcin
Liczba postów: 1,758
Liczba wątków: 60
No! Nareszcie ujawniles swoje dzielo na forum! :milbravo:
Mi si€ bardzo podoba, ale ja sie na sowieckich sprzetach nie znam.
Pozdrawiam z Reichu.
Liczba postów: 1,942
Liczba wątków: 90
No peryskop rewelacja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Byle tylko armata podczas brania zakrętu nie rozjechała tego podwodniaka 
A tak na serio fajny klimacik
Liczba postów: 2,097
Liczba wątków: 31
Fajne toto, ale jakieś takie...czyste  Weź no ufafloń nieco tą wesołą gromadkę
"Hope is the first step on road to disappointment"
"Człowiek bez religii jest jak ryba bez roweru"
Dziękuję bardzo za Wasze opinie i komentarze 
Peryskop jest czystym zabiegiem marketingowym mającym na celu z jednej strony zainteresowanie widzów, a z drugiej odwrócenie ich uwagi od niedostatków popełnionego modelu :mil11:
Jeśli chodzi o washa i brudzenie to może rzeczywiście nie są zbyt obfite i widoczne ale według mnie armia to nie burdel ... a tak naprawdę to normalnie boję się pójść dalej
Lukee wiem, że podstawka trochę mniejsza ale i tak już był problem ze znalezieniem odpowiednio dużego pudełka po butach
Liczba postów: 4,719
Liczba wątków: 211
Ten peryskop to kojarzy mi się z lampką solarną z marketu budowlanego za 2,49zł. :roll:
Do przyciągania wzroku najlepiej użyć dupy wystającej z bajora, może być świńska, zresztą jakakolwiek dupa wzrok przyciągnie... :razz:
W tym przypadku nie jest zbyt potrzebne odciąganie wzroku od modelu pod warunkiem, że poprawisz zwisy gąsienic.
:milbravo:
Liczba postów: 968
Liczba wątków: 58
Model fajny  Tylko ten peryskop jakoś mi się nie widzi, dziwne jakieś 
Pozdrawiam
Liczba postów: 855
Liczba wątków: 36
Lubię dioramki z poczuciem humoru. Lesio, fajny zestaw ulepiłeś :milbravo:
Liczba postów: 1,795
Liczba wątków: 25
Model jak model, ale U- Boot GENIALNY :milbravo: Dzięki, dawno się tak nie uśmiałem.
Zestaw bardzo fajnie sklejony (ale o tym to już Ci mówiłem), ale z TAKĄ dioramką
zyskuje na atrakcyjności. :milbravo: :milbravo: :milbravo:
Pozdr.
Trzy pierścienie dla królów elfów...
No dziękuję Wam bardzo
Jacek gdybym umiał robić takie podstawki jak Ty np. przy Rubezahlu to bym nie musiał uciekać się do peryskopów
(05-07-2015, 07:29)ceva link napisał(a): Ten peryskop to kojarzy mi się z lampką solarną z marketu budowlanego za 2,49zł. :roll:.... No popatrz, a mówią, że Niemce takie solidne :mrgreen:
O doopie nie myślałem ale w pierwszej wersji chciałem zrobić walonki wystające z wody ... może następnym razem
(05-07-2015, 07:29)ceva link napisał(a): ... pod warunkiem, że poprawisz zwisy gąsienic. Przepraszam, to moje pierwsze gąsienice i tak dały mi w kość, że już serca nie miałem do nich - popracuję nad tym.
Liczba postów: 897
Liczba wątków: 11
Ten peryskop mnie rozbawił 
Bardzo ładny zestaw i dioramka.
Gratuluję i czekam na pierwszą relację.
Pozdrawiam.
Liczba postów: 635
Liczba wątków: 11
:milbravo: Lesio73
Zadbałeś o wszystko, super dioramka, dużo szczegółów w modelach i to wszystko zamknięte na niewielkiej powierzchni. Elegancko :grin:
Podoba mi się siedzisko i podnóżek w przodku. To drewienko czy papierek?
Dzięki Gregory,
podnóżek i oparcie to zasługa wycinanki - mi jedynie udało się poprawnie dobrać kolor do retuszu boków :oops:
(07-07-2015, 09:30)Spychacz link napisał(a): ....Gratuluję i czekam na pierwszą relację.... Dzięki bardzo,
i tu mnie masz z tą relacją ;-)
Właśnie kleję jedno małe pływadełko i stwierdziłem, że jak przejdę dno to założę relację. Dno okrętu to dla mnie zawsze było traumatyczne przeżycie więc kiedyś robiłem tylko powyżej linii wodnej :twisted: ... ale duży już jestem więc wziąłem byka za rogi i ... bezlitośnie mu je połamałem :mrgreen: ... skończyło się malowaniem dna - w sumie szpachli poszło symbolicznie ale jednak :mil1:
W każdym razie na dniach założę relację ...
Liczba postów: 190
Bardzo fajny zestawik  Zdradzisz z czego zrobiłeś siedziska na ciągniku? Fajnie to wygląda.
(10-07-2015, 09:45)jaceko99 link napisał(a): Zdradzisz z czego zrobiłeś siedziska na ciągniku? Fajnie to wygląda. Chusteczka nasączona wikolem
|