PaperModels.pl

Pełna wersja: [G] Bulgoczący Brytol - HMS Storm 1:400 sklejanie testowe
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witajcie w naszej bajce, znów zagram na ....
Może lepiej nie będę kończył :-)

Przejdźmy od razu do meritum.

Opracowanie - Mariusz Baron (forumowy M-BAR)
Klasa - S
Grupa - III
Nazwa - HMS Storm

[Obrazek: thumbnail?id=1c4jAjgr4xp1ue_pMVCKb4v8Nj7mvzqWq] [Obrazek: thumbnail?id=1OhMO7KbO6yqKqAy13mHWo_V80wuUUiTd] [Obrazek: thumbnail?id=1G6DE10KYPxD-6zk4AHhOMwPPtfHUlToe] [Obrazek: thumbnail?id=16UbyXp77tKkTafDjl4ac7ewR2aQEcj3L] [Obrazek: thumbnail?id=14qvIpL0kOpDmVQM1cbhGkCDEMLQVt3Yl]

Tak więc wiemy już jak łajba wygląda z perspektywy oglądacza niewyposażonego w "diabelską" optykę.

No cóż - nastał czas na ukazanie mizerii moich umiejętności sklejacza. Jak zwykle pokonała mnie drutologia stosowana.

[Obrazek: thumbnail?id=1_T1aal5--kO3sX-gCPOLO3j1fjCnBqn7] [Obrazek: thumbnail?id=14b2d5g04Z4gpTqtuphRYSPJ1JgjmvGlZ] [Obrazek: thumbnail?id=1ulGu_e2FsthR5ti4iojvo1bBDV6VWFcj] [Obrazek: thumbnail?id=1lz4knJ6wh1bRzrG_KCe53So_lcC5GRIT] [Obrazek: thumbnail?id=16nMwN1qe6uAIQjdJNhFVQS_p9zz3CXHQ]

[Obrazek: thumbnail?id=1Chd0JJ00a5mBunkaNzANW4b9LS8QbsTU] [Obrazek: thumbnail?id=1KTlbC36w85i6OEtbRwiFydxhLQtF6wQH] [Obrazek: thumbnail?id=1v5Iwqd6OhPlKj1Dszi37I87JnWvDaNbI] [Obrazek: thumbnail?id=1_aquH3WM8ksgbBwaV4fIC-5Yv7ltwoK7] [Obrazek: thumbnail?id=1p6einHJi8fmILor1JqGT9kCnJpDXEWAl]

I to by było na tyle.
Spuśćmy kurtynę.
Jak zwykle pocieszam się tylko tym, że modelik jest niezmiernie mały.

Krytyka jak zawsze "mile" widziana :-)))

Pomysłu na podstawkę na razie nie mam - może nigdy nie będę miał.
Nie wiem, nie chce mi się, nie mam weny.

Jedno jest pewne - no może trzecie (po śmierci i podatkach) powstaną jeszcze trzy odcinki serialu o Bulgoczących Brytolach.
Twoja bajka trzyma się dobrze i jako miłośnik OP gratuluję ukończenia tego maleństwa  Smile
Skoro projektant w tej skali dał tylko do linii wodnej, to może w dwusetce dałby radę pełny.
Widziałem go już na czarnym, ale tu też napiszę że uwielbiam takie maluchy a ten kamuflaż dodaje mu uroku. Chętnie bym skleił takie coś w 400 i w 200