26-04-2023, 10:39
[R] HMS Malaya, Fantom Model numer 6, skala 1:300.
|
27-04-2023, 07:10
Michał, trochę więcej serca, nie możesz tak bezpardonowo wszystkiego uciapać klejem
Poza tym fajnie, budzą się wspomnienia, bardzo miło go wspominam. Nie przypominam sobie teraz abym miał jakieś większe trudności na tym etapie. Tylko ja dna nie kładłem z wycinanki. Kawał bardzo zacnego okrętu, hehehehe tak się pochwalę, że był okres, w którym się zastanawiałem, czy nie dorobić sobie Malaya w 3oo: ] Ale na szczęście mi przeszło. ![]()
27-04-2023, 10:21
Jestem pod wrażeniem Twoich ostatnich wyborów.
Pięknie się zapowiada. Trzymam kciuki i powodzenia!
Pozdrawiam Wszystkich
Winek (WiesławK) ![]()
28-04-2023, 08:26
Mimo pewnych niedokładności, które chyba już pozostaną Twoją wizytówką
![]() ![]()
Zwodowany:
USS Gambier Bay, USS Heermann, USS San Francisco, USS Oklahoma, USS England, USS Erie, USS Aaron Ward IJN I-176, IJN I-19, IJN Suzuya, IJN Shimakaze DKM Hela, U-47 RM Leone Pancaldo ORP Wicher, ORP Orzeł Bitwa pod Cuszimą: Tsushima, Kagero W budowie: IJN Nagato, IJN Taiho, De Ruyter, i wiele innych ![]() Bitwa pod Cuszimą : Aurora, Groznyj Schwimmdock + SMS Undine U-booty typu VII ![]()
28-04-2023, 01:22
Tu chyba Radek masz racje karton jest fajny, a co do niedokładności to minus u mnie trochę że nie mam czasami kontroli nad rękoma i raz poraz zadrży, brak kaponowania też jest chyba minusem i na pewno klej muszę zmienić.
16-06-2024, 10:32
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości