Liczba postów: 59
Liczba wątków: 4
Pawle, Tygrysek wygląda świetnie i trzeba było go wstawić normalnie do galerii, tam gdzie jego miejsce przy wszystkich innych modelach. Wykonany jest bardzo czysto, starannie i bardzo mi się podoba. Gratuluję modeliku i czekam na następne galerie jeśli masz jeszcze jakieś ukończone modele, pozdro.
Liczba postów: 1,014
Liczba wątków: 11
Dziwne że przegapiłem ten model. Podoba mi się, wielkie brawa za tak czyste wykonanie modelu więc moim zdaniem powinien zawitać do prawdziwej galerii.
Z wyrazami podziwu
Ukończone: Mi-2 / Pantera G / T-34|85 / Ba-64 / KW-1 / Su-100
Liczba postów: 1,359
Liczba wątków: 65
Pawel ja mam ten modelik wlasnie na "tapecie". Towje stwierdzenie ze jest slaby i daltego tutaj galeria nie pasuje wogole do niego. Sam widzialem gorzej sklejony. Lepiej da sie jedynie wprowadzajac poprawki do projektu niestety taki jest jego urok.
Wierz mi nie wyszedl zle. Jest bardzo ladny standard. Co zauwazylem tylko brak mu lin po bokach pancerza fajnie bylo by je dodac.
Poza tym gratuluje modelu.
pozdro i zdroka.
Liczba postów: 159
Liczba wątków: 5
Mi również bardzo się podoba, szczerze mówiąc sam chciałem zacząć go sklejać ale przeraża mnie wizja gąsienic.
Jedna maluteńka uwaga, może niesłuszna, ale myślę że uroku dodałoby mu powycinanie otworów w gąsienicach nie tylko tam gdzie koła zębate wchodzą a na całej szerokości, nakład pracy może nie byłby ogromny a efekt byłby lepszy, chyba, tzn. tak mi się wydaje,
Liczba postów: 483
Liczba wątków: 14
A Ty widziałeś wogóle gąski do Tygrysów?
Liczba postów: 59
Liczba wątków: 4
Ekhm... Wyciąłem te wszystkie otworki w gąsienicach :ble: co widać na jednej z fot
Modelik nadal stoi dumnie za szybką i cierpliwie czeka na kompana. Gąsienice zrobiłem jak przewidywała wycinanka bez dbania o "szczegóły rzeczywiste" bo żem jeszcze za cienki na to.
Liczba postów: 159
Liczba wątków: 5
Cytat:A Ty widziałeś wogóle gąski do Tygrysów?
Na żywo nie bardzo. Mówisz, że są pełne? Jeśli tak to sorki za namieszanie. Muszę poszukać jakiegoś dobrego zdjęcia.