Forum używa ciasteczek
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bezczelność nie tylko kartonowa...
Twoja doba jest dłuższa od mojej.
To nie jest sprawiedliwe.
Mnie brakuje czasu na emeryturze. Sad
"Kruca bomba mało casu"
----------------------------------------
Odpowiedz
Model za modelem i kolekcja stale, systematycznie rośnie.
Brawo Zbysiu!
Pozdrawiam Wszystkich

Winek (WiesławK)

[Obrazek: 3001_30_06_20_1_44_47.jpeg]
Odpowiedz
No - i proszę: zamiast zwykłego ..."model jaki jest, każden widzi"... sie przyznać musze do porażki na ostatnim już etapie sklejania kolejnego kartoniaka. Miał to być model pod tytułem "Jak 9p" wydany przez MPModel, a opracowany przez pana Marka Pacyńskiego w skali 1:33 i w barwach 3 MPM. Miał być... - ale go nie będzie. Po sklejeniu prawie całego modelu trudności przy formowaniu przykadłubowych wlotów powietrza w skrzydłach natrafiłem na trudności nie do przezwyciężenia. I nie jest to jedynie moja opinia; skonsultowałem się z kolegą, któren sklejał ten sam model... - i jego opinia identyczną była! Decyzja mogła więc być tylko jedna: - słynny "MANEWR CEVY"... Wkurwion co nieco jestem, chciałem mieć tego samolocika: i sylwetka ładna, - i - POLSKI! W "polskojęzycznych formacjach", jak to zjadliwie niektórzy "patrioci" twierdzą...
       Przepraszam zatem  usilnie zawiedzionych oglądających: - ZbiG -...
" Lenistwo jest rękojmią zdrowia "
Odpowiedz
To kolekcja nie urośnie.
Czy nie warto było chociaż takiego pokraka zostawić?
Pozdrawiam Wszystkich

Winek (WiesławK)

[Obrazek: 3001_30_06_20_1_44_47.jpeg]
Odpowiedz
To całkiem ładny samolocik! I - z Babich Dołów... - niestety tym razem Projekt mię zwyczajnie przerósł. I - nie tylko mnie! 
  A okazało się to dopiero pod koniec sklejania tego papierzaka...
" Lenistwo jest rękojmią zdrowia "
Odpowiedz