13-10-2019, 09:58
Model kleję dlatego, że lubię, nie dlatego, że potrafię...
SS-1C SCUD B Modelik 4/2007 skala 1/25
|
13-10-2019, 09:58
13-10-2019, 12:11
Model trudny, a wykonanie pierwsza klasa. Razi w oczy tylko sterylnie czysta rakieta przy tak ubłoconym MAZie.
![]() ![]() ![]()
13-10-2019, 02:37
Piękna modelarska robota. Ani słowa.
![]() ![]() Pozdrowienia i gratulacje - - ZbiG -
" Lenistwo jest rękojmią zdrowia "
15-10-2019, 08:28
Świetny model! Gratuluję
![]()
Serwusik,
dziękuję za docenienie moich wypocin ![]() Krzysiu, rakieta czysta bo pierwsze primo myślę że one większość czasu spędzały w magazynach, po drugie primo nawet jeśli były wyciągane na manewry to i tak skrywała je plandeka i siatka maskująca, a po trzecie primo... mój SCUD po odpaleniu jednej rakiety pojechał po drugą, nową, i z nią udaje się na nowe stanowisko ogniowe żeby dosrać np. duńczykom... ![]() Pozdrawiam.
Może i nie Pershing, ale jak pieprznie to też sie może tylko o jedno biurko pomylić
![]()
23-10-2019, 04:43
Kawał porządnego modelu
![]() Pozazdrościć umiejętności brudzenia... Dobra robota ![]() Moje gratulacje ?
24-10-2019, 11:50
Bardzo dobrze się prezentuje. Grubo wygląda i mega skomplikowany. Brak mi tylko zbliżeń. Komplikacja na najwyższym poziomie. Mam uwagę, Jeśli rakieta w pozycji startowej potrzeba opuścić podpory. I pytanie czy koła kartonowe czy odlewane.
Ogólnie ![]()
To co jeździ i chrzęści. Merkava 4
12-04-2020, 10:45
(24-10-2019, 11:50)Zbyszek001 napisał(a): Bardzo dobrze się prezentuje. Grubo wygląda i mega skomplikowany. Brak mi tylko zbliżeń. Komplikacja na najwyższym poziomie. Mam uwagę, Jeśli rakieta w pozycji startowej potrzeba opuścić podpory. I pytanie czy koła kartonowe czy odlewane. Dziękuję. Koła całkowicie kartonowe, bieżnik laserowy z zestawu dedykowanego do tego modelu.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|