Liczba postów: 741
Liczba wątków: 39
Skoro nasze forum po Przeciszowie takie milczące, to ja się odezwę.
Otóż po drodze do szwagra zahaczyłem o Dom Kultury w Przeciszowie akurat w czasie wystawy modelarskiej. Choć to nie tak daleko od mojego miejsca zamieszkania, to w Przeciszowie byłem pierwszy raz, no i chyba za karę  otoczyło mnie mrowie nagród jakie widać na fotce. Zdjęć z imprezy nie robiłem więc się nimi nie podzielę.
Ps. Z Przeciszowa przywiozłem kupon rabatowy -20% na model i lasery SR-71 z Model-Kom.
Jeśli ktoś chętny to pisać na PW bo ja z niego nie skorzystam. Oczywiście wyślę darmowo.
W galerii:
Ki-51, MiG-3, Jak-12M, IŁ-4, Jak-12A, P-47M, Fw 190D-9, Ki-61, Pe-2, Turbolet, P51-D "Margaret", P51-D "Ridge", B-17G, Lysander, Ju-88, Fw-190 A4, Tempest, Tomahawk, Orlik, Bryza, Liberator, An-2, Halifax, Lancaster..., Piper.
galeon Revenge.
Liczba postów: 1,618
Liczba wątków: 9
Gratuluje, Piękny zestaw wyróżnień: ]
Liczba postów: 808
Liczba wątków: 34
No, no, widzę że warto było się (i modele) pokazać. Gratulacje!
Liczba postów: 555
Liczba wątków: 73
Miałem okazję obejrzeć modele na żywo. Forteca i Thunderbolt zrobiły na mnie szczególne wrażenie. Pozdrawiam, dalszych świetnych modeli i sukcesów życzę.
Liczba postów: 1,213
Liczba wątków: 23
Ogromne gratulacje Józefie!
Następnych sukcesów!
Pozdrawiam Wszystkich
Winek (WiesławK)
Liczba postów: 1,407
Liczba wątków: 40
Gratulacje!
Zapasu BCG jak widzę to masz co najmniej na kolejnych kilkanaście modeli.
Liczba postów: 1,729
Liczba wątków: 32
Brawo!
"Duma mnie rozpiera jak groch jelita frontowego oficera"
Liczba postów: 1,558
Bio: ???
Gratulacje Józek,
W pełni zasłużone nagrody! tnij i sklejaj , czekam na następne Twoje modele,
Liczba postów: 741
Dziękuję za gratulacje.
Yogi - z klejem BCG jakoś mi nie po drodze.
Dostałem też kleje AMOS White craft glue i z tym nie miałem jeszcze do czynienia.
Na kupon rabatowy z Model-Kom nikt się nie kwapi? Szkoda trochę dać go do kosza.
W galerii:
Ki-51, MiG-3, Jak-12M, IŁ-4, Jak-12A, P-47M, Fw 190D-9, Ki-61, Pe-2, Turbolet, P51-D "Margaret", P51-D "Ridge", B-17G, Lysander, Ju-88, Fw-190 A4, Tempest, Tomahawk, Orlik, Bryza, Liberator, An-2, Halifax, Lancaster..., Piper.
galeon Revenge.
Liczba postów: 2,102
Liczba wątków: 134
Bio: QWKAK-Warszawa.
Józku po prostu Ci sie nalezało-parafrazując słowa jednej pseudopremier-ki. Twoje modele pieszcza oczy,ich sposób wykonania to modelarski miód. Troche sie dziwie że dopiero teraz pokazałes maluczkim swoje dzieła. Było co podziwiać,nagrody w pełni zasłuzone.
Kościół winien być oddzielony od państwa, nie wolno mu zajmować się kształceniem młodzieży. Naród winien być panem własnego losu i jego prawa powinny być nadrzędne wobec praw Kościoła. Żadna religia nie może im przeczyć, odwołując się do prawa boskiego, przeciwnie, każda religia powinna być posłuszna prawom ustanowionym przez naród.
Tadeusz Kościuszko (1746?1817) generał, bohater Stanów Zjednoczonych
Liczba postów: 5,379
Liczba wątków: 124
Najpierw - UZNANIE WIELKIE! Widze, że wciąż jesteś w dobrej formie. Oby jak najdłużej!
Co do BCG - wciąż nie mogę opanować sklejania papierów tym cudownym ponoć specyfikiem, chociaż od wielu lat próbuję...
Pozdrowienia serdeczne zasyłam -
- ZbiG -
" Lenistwo jest rękojmią zdrowia "
|