Liczba postów: 18
Liczba wątków: 3
Liczba postów: 522
Liczba wątków: 26
Liczba postów: 459
Liczba wątków: 15
Widać praca z grupą "wyjadaczy" przynosi efekty.Ten model nie jest wbrew pozorom taki łatwy na jakiego wygląda. Trzeba trochę pomyśleć przy klejeniu kadłuba. Wydaje mi się że Zero KK jest łatwiejszy.
Gratuluje, teraz tylko podretuszować co nieco, ale nawet bez tego piękny debiut.
dziękuje ;D bez nich nie umiałbym prawie nic zrobić przez te 2 lata col tam chodzę są efekty ;D zero z kk już kleiłem 1,5 roku tem i mam plan znów go zrobić ;D
Liczba postów: 492
Liczba wątków: 18
Witam
No ładnie , ładnie , jeszcze troszkę , a za nie długo powalisz nas takimi modelami

hock:
Bardzo fajny model wykonałeś :milbravo:
Czekam na dalsze wykony z Twojej strony.
Pozdrawiam
Ukończone : Bristol F2b "Fighter", Nieuport - 17, MIG-15, Mi-2 MIESZACZ, TATRA 815 AD-20T, TATRA 815 6X6.
W budowie : TATRA 148, SBLim 2A
Liczba postów: 1,179
Liczba wątków: 52
Bardzo przyzwoity debiut na forum, brawa! Jak już zauważył Vincent, przydałoby się tu i tam podretuszować i będzie ładny samolocik

. Na przyszłość pamiętaj przy pokazywaniu galerii o kilku zdjęciach "newralgicznych" detali. Diabeł zawsze ;-) tkwi w szczegółach.
Zdradź jak wykonałeś osłonę kabiny...
Miałem ciężkie dzieciństwo - alfabet poznawałem z elementarza, nie z klawiatury. ;-)
dziękuje bardzo ;D a osłonę przykleiłem budasiem na grubszą folię z jakiegoś pudełka po zabawce xD
Liczba postów: 197
Liczba wątków: 2
Oj, już tak kolegi nie chwalcie bo się jeszcze zawstydzi :mrgreen:
ps. Fajny model :milbravo:
TO, ŻE MILCZĘ NIE ZNACZY, ŻE NIE MAM NIC DO POWIEDZENIA.
dziękuje ;D następnym razem będzie relacja po zakończeniu obecnego modelu który jest już na ukończeniu ;D