Liczba postów: 1,205
Liczba wątków: 46
Witam.
Byłem na trzech Zlotach Pampermodels i pamięć o zajęciach w podgrupach, jest ciągle żywa
Info o organizacji następnego zlotu cholernie mnie ucieszyła ale data już nie
Poprzednie zloty odbywały się raczej w majowych miesiącach i data 5-7.06 jest dla mnie do przyjęcia
Zwodowany:
USS Gambier Bay, USS Heermann, USS San Francisco, USS Oklahoma, USS England, USS Erie, USS Aaron Ward
IJN I-176, IJN I-19, IJN Suzuya, IJN Shimakaze
DKM Hela, U-47
RM Leone Pancaldo
ORP Wicher, ORP Orzeł
Bitwa pod Cuszimą: Tsushima, Kagero
W budowie: IJN Nagato, IJN Taiho, De Ruyter, i wiele innych
Bitwa pod Cuszimą : Aurora, Groznyj
Schwimmdock + SMS Undine
U-booty typu VII
Liczba postów: 2,097
Liczba wątków: 31
No weźta się wyeksplikujta co do tej daty bo se musze jakoś dyżury poustawiać A co do Olsztyna...kurfa daleko :/ 1118km to nawet jak na mnie wartość graniczna... :/
(04-03-2015, 08:59)Lesio73 link napisał(a): [quote author=ceva link=topic=13975.msg161671#msg161671 date=1425422334]
... Z wyjazdu do Olsztyna raczej w tym przypadku zrezygnuję ze względów urlopowych i finansowych (choć bardziej urlopowych). Pozbawianie mieszkańców Olsztyna możliwości oglądania Twoich modeli porównać jedynie mogę do spalenia Luwru lub zburzenia Kaplicy Sykstyńskiej. Czy jesteś psychicznie przygotowany na takie obciążenia???
A pozbawienie miejscowej braci modelarskiej bezpośredniej interakcji z Twoim fizis jest nieporównywalne z niczym co do tej pory poznaliśmy. Czy chcesz nas pchać w nieznane???
Wojtek, Olsztyn da się opędzić jednym sobotnio-niedzielnym noclegiem a kwestie finansowe możemy załatwić spieniężeniem jakiejś części pucharów które niechybnie otrzymasz ;-)
[/quote]
Lesio, Ty tu takie frazesy stawiasz, do jakichś kapliców luwerów i inszych pijesz, ludzi kusić, a ja zwyczajnie wrzucę do bagażnika kratę piwska Obaczym kto gdzie i kiedy pojedzie
PS: Nizioł!!! Wystąp!!!
Pozdrawiam!!
"Hope is the first step on road to disappointment"
"Człowiek bez religii jest jak ryba bez roweru"
Liczba postów: 1,771
Liczba wątków: 32
No to mamy dwie propozycje: 22-24.05 i 5-6.06
Proponuję głosowanie do końca tygodnia i ostateczne zatwardzenie terminu.
Ja głosuję na maj!
"Duma mnie rozpiera jak groch jelita frontowego oficera"
Liczba postów: 1,795
Liczba wątków: 25
Tuco, chyba trzy.
Jeszcze pierwotna data, czyli 17-19.04
Trzy pierścienie dla królów elfów...
Liczba postów: 1,771
Liczba wątków: 32
Racja, tak czy owak głosuję na maj!
"Duma mnie rozpiera jak groch jelita frontowego oficera"
Maj, czy czerwiec, dla mnie wsio ryba.
Jedynie pierwsza data kwietniowa u mnie całkowicie odpada.
Właśnie sprawdziłem w pracy - odpada.
Liczba postów: 2,651
Liczba wątków: 18
(04-03-2015, 10:54)Sprudin link napisał(a): ...... A co do Olsztyna...kurfa daleko :/ 1118km to nawet jak na mnie wartość graniczna... :/ ... Przypomniał mi się pewien film Nemocnice na kraji mesta ... tam też było daleko ;-)
(04-03-2015, 10:54)Sprudin link napisał(a): ....Lesio, Ty tu takie frazesy stawiasz, do jakichś kapliców luwerów i inszych pijesz, ludzi kusić, a ja zwyczajnie wrzucę do bagażnika kratę piwska Obaczym kto gdzie i kiedy pojedzie Nie znam jeszcze na tyle Wojtka żeby bazować na jego instynktach więc muszę odnosić się do tzw. uczuć wyższych ;-)
Liczba postów: 1,730
Liczba wątków: 59
Głosuję na czerwiec.
Co do maja... jeszcze nie wiem.
Liczba postów: 2,520
Liczba wątków: 152
Ja mam wolny każdy weekend do końca maja postaram się dostosować.
Liczba postów: 469
Liczba wątków: 19
Dla mnie pasował by początek maja 1-3, ewentualnie druga połowa czerwca od 11.
Liczba postów: 2,132
Liczba wątków: 137
Przejrzałem kalendarz imprez oraz całorodzinnych wyjazdów / początek maja i czerwca/.
Bez kolizji imprezowych i grożenia rozwodem przez małżonkę pozostaje jedyny sensowny termin tj.
29-30-31 maja.
Kościół winien być oddzielony od państwa, nie wolno mu zajmować się kształceniem młodzieży. Naród winien być panem własnego losu i jego prawa powinny być nadrzędne wobec praw Kościoła. Żadna religia nie może im przeczyć, odwołując się do prawa boskiego, przeciwnie, każda religia powinna być posłuszna prawom ustanowionym przez naród.
Tadeusz Kościuszko (1746?1817) generał, bohater Stanów Zjednoczonych
Termin idealny. Bravo Panie Prezesie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A sierpień taki ładny miesiąc....
Styczeń też. Poza tym sierpień to miesiąc trzeżwości i pielgrzymek więc nie da się.
Kościół winien być oddzielony od państwa, nie wolno mu zajmować się kształceniem młodzieży. Naród winien być panem własnego losu i jego prawa powinny być nadrzędne wobec praw Kościoła. Żadna religia nie może im przeczyć, odwołując się do prawa boskiego, przeciwnie, każda religia powinna być posłuszna prawom ustanowionym przez naród.
Liczba postów: 2,520
Liczba wątków: 152
Jedna data, wszystkim się nie dogodzi, niestety. Ja sobie ten termin zapisuje że mam zajęty.
Liczba postów: 514
Liczba wątków: 17
Tzn cały sierpień forumowicze pędzą na klęczkach na Jasną Górę? No bez jaj...
No własnie bez jaj. Lipiec i sierpień to miesiące dla rodzinnego wypoczynku.
Lista potwierdzonych uczestników zlotu.
Warszawa-Japończyk,Zielony,Michał R.,Prezio,Tuco,Dexter
Sierpc-Ceva
Gdańsk-Radzias,ZbiG
Lublin-Dombeer, Kroloo
Olsztyn-Piotreq
gościnnie- Sprudin
Liczba postów: 1,730
Liczba wątków: 59
Prezesie - za szybko na potwierdzenie mojego udziału niestety. O ile się potwierdzi, to w ten właśnie weekend moja żona ma konferencję naukową w Stolycy, a to oznacza, że siedzę w domu z dziećmi...
Sorki....
Ja niestety do wykreślenia.
Liczba postów: 587
Liczba wątków: 45
Szczecin - konradoo
Jeszcze jest Ten Co Wdepnął. Jego chyba też trzeba wpisać na listę.
:twisted: :twisted: :twisted:
Aktualizacja
Lista potwierdzonych uczestników zlotu.
Warszawa-Japończyk,Zielony,Michał R.,Prezio,Tuco,Dexter
Sierpc-Ceva,Kujot 666
Gdańsk-Radzias,ZbiG
Lublin-Dombeer
Szczecin-Konradoo
gościnnie- Sprudin
|